Välkommen till Aktivitetskortet på nätet.

2017-09-1515 oktober är sista dagen för inlämning av löneuppgift för anställda som uppbär lönebidrag från Arbetsförmedlingen kvartal 3.
2017-09-1515 oktober är sista dagen att ansöka om Lokalkostnadsbidrag kvartal 3.
2017-09-15Med anledning av de problem som har varit med apparna, främst för IOS operativsystem (Apple), har vi nu lanserat en mobilwebb för registrering av aktiviteter i ApN. Funktionaliteten är samma som i de tidigare apparna, mobilwebben fungerar alltså endast för registrering av aktiviteter. Apparna kommer att finnas kvar för de som hellre nyttjar dessa, men för nya användare hänvisar vi i huvudsak till mobilwebben. Ni når mobilwebben på: https://aktivitetskort.se/m.
2017-06-27Från och med den 26 juni ska föreningar som importerar data till APN från RF:s Idrottonline inte längre skicka sina filer per e-post, utan kan själva ladda upp filerna direkt i ApN. Mer information och instruktioner hittar ni på webben här:

http://malmo.se/Kultur--fritid/Idrott--fritid/Foreningsliv/Sok-bidrag-digitalt/Instruktioner---manualer/Intergration-med-andra-system/Import-fran-IdrottOnline.html
2017-06-22Fritidsförvaltningen har beslutat för en uppgradering av förvaltningens nuvarande bokningssystem Bookning/Interbook till Interbook GO (IBGO). Anledningen är att supporten för den nuvarande lösningen upphör 2018 och att tekniken generellt är föråldrad.
Planen är att uppgraderingen ska vara i drift den 1 november 2017. I samband med driftsättningen kommer Fritidsförvaltningen att anordna flera utbildningstillfällen.
Har ni frågor kontakta oss på booking@malmo.seLogga in med användarnamn och lösenord.
Har du glömt dessa, kontakta din föreningsadministratör.

 
 
  Logga in
Enkel manual